Subscribe News Feed Subscribe Comments

Masjid Terapung, Terengganu




cantik masjid ni terletak di atas sebuah tasik. untuk shoot yang pertama tu memang basah kasut saya sebab masuk dalam tasik. hehe dah berkarat agaknya tripod budakli yang jadi mangsa. alhamdulillah en.D sihat2 aje =)

berhadapan dengan masjid ni jika saya tak silaplah ada pantai yang namanya pantai Batu Buruk (ya ya aje aku declare nama pantai tu)

nice place untuk bersantai2. ad pohon2 ru yang memang cantik untuk menangkap gambar outdoor hehehe

jadi.. mohler ke Terengganu =)


4 comments:

Nur Sabrina Risman said...

Salam Kak Mas...

Cantikkan Terengganu...
Banyak lagi tempat yang boleh jadi Best Shoot kat Terengganu...
Cth; Pulau Redang...cantik sangat..
Hehe...

p/s; mesti bawa blik keropok lekor banyak kat rumah ni....

violet biru said...

ya akan datang lai. next destination mestilah ke pulau redang hehe cuma bila masih mengitung waktu =)

banyak beli sampai tak larat nak kunyah =)

cyanamoose said...

salam sis... suka sgt foto awk. cantik!!! pics masjid tu di touch up ker? warna mmg menyerlah.

violet biru said...

cyanamoose> tak touch up. saya guna wide lense + nd filter + nd grad.. hehe layan slow shutter dekat masjid terapung =)

Related Posts with Thumbnails
 
Pictures Of Life | TNB