Subscribe News Feed Subscribe Comments

sepetang di jambatan klang












Aku hanya ingin Kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamaMu

gambar2 diambil di atas jambatan sungai klang sekitar jam 6.30pm.. memang dah lama teringin nak shoot kat sini. cuma hari ni shoot di angle yang tinggi sepatutnya pergi bawah jambatan. tak pa next time =) walaupun tak mantap dalam landscape tapi nak try gak =)

klang bandar di raja =)

6 comments:

Anonymous said...

testing

violet biru said...

salam nilam.. akak dah approve awak punya komen tapi dia tak boleh publish.. reject pun tak boleh.. apapun tQ =)

Hafizuddin Tajuddin said...

lawa2!clean n clear..

violet biru said...

HT> tQ =)

clean n clear wlpun sebenarnya sungai klang hanya mereka yang melihat aje yang tahu betapa 'clear'nya....

Mar Nilam said...

awat begitu ya..
takpe la..
really gambo ni menigatkan pada masjid aqsa
keemasan

violet biru said...

nilam> =)

Related Posts with Thumbnails
 
Pictures Of Life | TNB