Subscribe News Feed Subscribe Comments

balik kampung

320km punya cerita, 5 jam punya pengalaman dan rm31.20 punya harga =)


120210 saya akan pulang ke kampung halaman. naik bas jam 9.00 am dan dijangka sampai jam 1pm. rancangan saya sesudah sampai, melakukan street candid di Petaling street menghala ke CM. dalam jam 5 pm akan habis kemudian makan dan solat di CM.. lepas tu naik train dan terus pulang ke rumah =) nasib baiklah naik di Kuala Lumpur, sesaknya kurang sikit berbanding naik di kl sentral.. apa pun doakan saya selamat sampai.. dan Selamat Bercuti =)


5 comments:

violet biru said...

hm... macam mana nak kurangkan migrain dalam bas =(

violet biru said...

tahukah anda... inilah pertama kali my camera akan keluar dari pagar utm.. =) pulang berdua =)

formatter said...

tahu2...selamat pulang...mata jangan ada dalam viewfinder je,tengok jugak sekeliling...

violet biru said...

=) bye22 formatter =)

Fly said...

cool blog

Related Posts with Thumbnails
 
Pictures Of Life | TNB